Afspraak maken

Schoorsteenveger nodig ?

Bent uw een schoorsteenveger nodig en wilt u uw schoorsteen laten vegen door een erkende schoorsteenveger van de ASPB? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Schoorsteenbedrijf De Vogelsangh is een dynamisch schoorsteenbedrijf dat al sinds 1982 bestaat. Al onze werknemers hebben een gedegen opleiding gevolgd bij de ASPB en zijn in het bezit van een diploma gezel schoorsteenveger of meester schoorsteenveger.

Door alle jaren heen heeft de Vogelsangh enorm veel kennis opgebouwd op het gebied van het vegen, onderhoud, renovatie en nieuwbouw van schoorstenen.

Bovendien wordt de Vogelsangh regelmatig als expert geraadpleegd door bekende verzekeringsmaatschappijen bij schadebepaling na een schoorsteenbrand.

De prijzen van de het vegen van uw schoorsteen ligt tussen de € 48,- en de € 60,-, afhankelijk van de tijd die het kost om de schoorsteen te vegen. Uiteraard zijn er uitzonderingen, denk bijv. aan het verwijderen van een vogelnest. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht. U wordt vooraf op de hoogte gesteld als we iets onverwachts tegen komen.

Uiteraard ontvangt u een veegbewijs voor uw verzekering.

Afspraak maken

Vul hieronder uw gegevens, gewenste datum en tijd in. We zullen dan binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen of een nieuwe datum/tijd in te plannen. Wilt u liever telefonisch contact ? dat kan op: 0546-673080.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Importeur voor Nederland:

De Vogelsangh
Nieuwe Hammerweg 7
7731 TV Ommen
0546 – 673080
info@devogelsangh.nl

Openingstijden presentatieruimte:

Donderdag – vrijdag en zaterdag van 8.00 t.m. 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t.m. zaterdag van 8.00 uur t.m. 18.00 uur